De 10 bästa in ear hörlurarna att köpa i 2021

Från Apples agenda-inställning AirPods till audiophile erbjudanden från Bose och Sennheiser, och gym soundtrackers från Beats och Libratone

basta-in-ear-horluharKasta dig tillbaka till sommaren 2016, när Apple gjorde det omskakande tillkännagivandet att dess nyaste iPhone inte skulle ha ett hörlursuttag. Cue förakt från alla dem som inte kunde – nej, skulle inte – föreställa sig en värld där deras fickor inte längre skulle innehålla en gordisk knut av nycklar och ledningar. Hur skulle vi lyssna på musik nu? Och vad skulle vi spendera timmar på att försöka reda ut på bussen?

Tja, med en ny generation av de bästa trådlösa hörlurarna av hög kvalitet som har bevisat Apples vetenskap (ännu en gång) och inspirerade en generation att klippa sladden. Affischen barnet är oundvikligen Apples AirPods, men i deras kölvatten har kommit en massa in-ear hörlurar för att passa alla smaker, oavsett om du är ute efter något bas-tung till soundtrack din svett sessioner, brusreducerande hörlurar för att göra ditt hemmakontor mer uthärdlig, eller audiofil i öronen som gör att du känner att du är på en spelning.

De bästa in-ear hörlurar finns i två huvudtyper: nästan trådlösa hörlurar har en tunn tråd för att ansluta öronsnäckorna och erbjuder vanligtvis bättre ljud, medan äkta trådlösa hörlurar är helt trådfria, stöds av inget annat än ditt öra brosk.

Var noga med att överväga batteritiden – de flesta äkta trådlösa hörlurar levereras med ett laddningsfodral för laddning på språng – och prioritera brusreducerande teknik om zonindelning ut externt brus är viktigt för dig. Fit är också nyckeln, särskilt om du tänker utöva i din, så leta efter en mängd olika öron tips, eller ankare om du tänker där dem medan du kör, hoppa eller lyfta tunga saker över huvudet.

Bästa nästan trådlösa in-ear-hörlurar

> Winner

Bose QuietControl 3

3.447,00 kr
 • Batteritid: Upp till 10 timmar
 • Brusreducering?: Ja
 • Medföljande tillbehör: Bärsa helste, tre öronspetsar

Den smarta krage band på dessa nästan trådlösa hörlurar kan döljas under skjortor, erbjuder hela dagen komfort och bekvämlighet. Öronsnäckorna är anslutna för att stoppa dem faller ut och ljudkvaliteten är sublim, med ljusa toppar och spända (men inte överväldigande) low-end. Bullerdämpande teknik blockerar kollegor och pendlare, men det kan justeras manuellt om du behöver lite extern medvetenhet.

bose-quiet-control

 

> Tvåan

Sennheiser Momentum 2.0 Trådlös In-Ear

1.372,00 kr
 • Batteritid: Upp till 10 timmar
 • Brusreducering?: Nej
 • Medföljande tillbehör: Bärbox, fyra öronspetsar, laddningskabel

Det finns ingen anledning att oroa sig för att felplacera en öronsnäcka med denna uppsättning, eftersom de är knutna till en elegant läder neckband som hjälpsamt vibrerar när någon ringer dig. Musik spelar klart och kraftfullt för en solid 10 timmar, glädjande även de mest kräsna av audiofiler. Det finns noll ljudläckage, så du kan ramp upp volymen samvete-fri. Designen är som marmite, men vi är fast i “love it” lägret.

sennheiser-momentum

> FÖR FITNESS

Libratone Spår+

1.268,00 kr
 • Batteritid: Upp till 8 timmar
 • Brusreducering?: Ja
 • Medföljande tillbehör: Tre öronspetsar, två vingar

Om du är ute efter några in-ear-hörlurar för att soundtrack ditt gym session, överväga Libratone Track +. Basen är punchy och justerbar brusreducerande teknik kan du fokusera på dina träningsmål, snarare än killen svävande skytte en #fitfluencer video över axeln. Öronsnäckorna känns bekväma att bära och stanna stadigt på plats, även när du svettas. Den långa kabeln gör det svårt att hitta kontrollerna medan du kör och det finns ingen väska för att skydda dem i ditt gym väska, men dessa är mindre niggles.

libratone-trackplus

> FÖR BATTERITID

Beats Powerbeats

1.164,00 kr
 • Batteritid: Upp till 15 timmar
 • Brusreducering?: Nej
 • Medföljande tillbehör: Bärbox, fyra öronspetsar, laddningskabel

Ljudkvaliteten på dessa nästan trådlösa hörlurar rivaler som deras spennier true-wireless motsvarigheter (nedan). Det finns ett urval av fyra silikon tips i rutan, så att du kan hitta snuggest passform, och de erbjuder en generös 15 timmar före laddning (som tar bara två timmar, eller fem minuter på “snabbladdning” för en timmes lyssning). Det enda de saknar är ett klipp på kabeln för att hålla den ur vägen under träning.

beats-powerbeats

> FÖR BRUSREDUCERING

Jabra Elita 65e

841,00 kr
 • Batteritid: Upp till 13 timmar, eller 8 timmar med brusreducering
 • Brusreducering?: Ja
 • Medföljande tillbehör: Bärbox, tre öronspetsar, tre vingar, laddningskabel

Det är ovanligt att hitta bra brusreducerande hörlurar för under £ 100, men dessa levererar, helt sudda ut externa ljud. Diskanten och basen är perfekt balanserade och magneter i öronsnäckorna låter dig klippa ihop dem för säker förvaring. Batteritiden når inte upp till vissa rivaler, men de generösa tillbehörsalternativen innebär att alla kan hitta rätt passform.

jabra-elita

Bästa riktiga trådlösa in-ear-hörlurar

> Winner

Apple AirPods Pro

2.513,00 kr
 • Batteritid: Upp till 5 timmar, eller 24 med laddningsfodralet
 • Brusreducering?: Ja
 • Medföljande tillbehör: Laddningsfodral, laddningskabel, tre öronspetsar

Hörlurarna för tillfället. Dessa populära in-öron har brusreducering teknik, komplett med en öppenhet läge för när du behöver lyssna på trafik (eller din barista). En full laddning ger dig fem timmars juice, men laddningsfallet ökar detta till 24 för långa resor. Kontrollerna finns i öronsnäckorna – du trycker helt enkelt på deras hölje – och ljudet är episkt.

apple-airpods

> Tvåan

Beats Powerbeats Pro

2.536,00 kr
 • Batteritid: Upp till 9 timmar, eller 24 med laddningsfodralet
 • Brusreducering?: Nej
 • Medföljande tillbehör: Laddningsfodral, laddningskabel, tre öronspetsar

Dessa öronsnäckor förtjänar beröm för att vara nio timmar på en enda laddning – det är oslagbart för true-trådlösa hörlurar. Laddningsfodralet ökar detta till 24 timmar. Som du förväntar dig av Beats, ljudkvaliteten är bas-tung, men då detta är ett varumärke mer för Travis Scott fans än Philip Glass huvuden. Krokar hålla dem på plats och musiken stannar när de tar ut, minimera risken att förlora en.

powerbeats-pro

> VALUTA FÖR PENGARNA

Bose SoundSport Gratis

2.064,00 kr
 • Batteritid: Upp till 5 timmar, eller 15 med laddningsfodralet
 • Brusreducering?: Nej
 • Medföljande tillbehör: Laddningsfodral, laddningskabel

Dessa djärva öronsnäckor delar åsikt. Vi gillar de slående färgerna men de är lite skrymmande, erbjuder inte brusreducering och batteritiden matchar inte andra på marknaden. Ändå är de bekväma att bära och är svett-resistenta för sport. Ljudkvaliteten är utmärkt för priset, också, vilket gör dem till en solid, prisvärd köpa.

bose-soundssport

> FÖR BATTERITID

Sennheiser Momentum True Wireless 2

3.217,00 kr
 • Batteritid: Upp till 7 timmar, eller 28 med laddningsfodralet
 • Brusreducering?: Ja
 • Medföljande tillbehör: Laddningsfodral, laddningskabel, fyra öronspetsar

Sennheiser förnyade nyligen sin premie helt trådlösa hörlurar så att de låter ännu bättre och håller längre på en enda laddning. Beats Powerbeats Pro slog dem fortfarande på den fronten, men de vinner på den totala laddningskapaciteten. Teknik för brusreducering är en välkommen funktion och kontrollerna på örat är responsiva, men det är irriterande att du måste öppna appen för att övervaka batteritiden.

sennheiser-momentum-wireless

> FÖR ANPASSNING

Sony WF-1000XM3

1.948,00 kr
 • Batteritid: Upp till 6 timmar, eller 24 med laddningsfodralet
 • Brusreducering?: Ja
 • Medföljande tillbehör: Laddningsfodral, laddningskabel, sju öronspetsar

Vi gillar hur enkelt dessa hörlurar låter dig justera brusreducering och ljudkvalitet för att passa dig – helt enkelt peka för att sänka volymen och släppa in utanför buller, eller leka med equalizer funktion i appen. De förlorar poäng för designen, eftersom öronsnäckorna sticker ut från öronen. Den snabba laddningsfunktionen löser in dem, dock – du kan ta 90 minuters batteritid från en snabb laddning på 10 minuter.

sone-wf

För gaming hörlurar och headset kan du se detta avsnitt.