Bästa Trådlösa & Bluetooth Hörlurar 2020

Hur väljer jag de bästa trådlösa hörlurar?

Bästa trådlösa hörlurarDet finns tre huvudkategorier av trådlösa hörlurar: riktiga trådlösa öronsnäckor som AirPods och AirPods Pro, fullstor trådlösa brusreducerande hörlurar (leds av Bose och Sony), och alla budgeten för trådlösa hörlurar som dominerar listan över bästsäljare på Amazon – för det finns många konsumenter som inte har råd med de mer avancerade modellerna och letar efter en billig trådlös hörlurar som ger bra värde och bra ljud för lägre priser.

Oavsett om du lyssnar på musik medan du springer, tränar på gymmet, åker tåg eller bara när du går runt, så här tar du reda på om trådlöst är bäst för dig och vilka hörlurar du kan köpa.

Tänk på vad och när du lyssnar

Låt oss vara rättvisa – även om du är en die-hard audiofil – någon som älskar att bara sitta och lyssna på din musik för att full, djup, uppslukande upplevelse – de gånger du kan använda trådlösa hörlurar förmodligen inte är de när du verkligen skulle uppskatta din musik.

Till exempel, om du pendlar på bussen eller tunnelbanan, eller går en körning, eller ens tränar på gymmet, du är förmodligen inte riktigt fokuserad på nyanserna i musiken. Du behöver det för att hjälpa dig att komma igenom den sista milen, eller dränka ljudet av tåget eller din pratsam bil-pool vän, men det är knappast dags att verkligen dyka in i de finare punkterna på gitarrerna i din favoritlåt, eller verkligen uppskatta sång utbud av din favorit sångare.

Mer troligt, behöver du hörlurar som också möjliggör en känsla av vad som händer runt omkring dig, men fortfarande blockerar en del utanför buller. Detta kallas “isolering” (ljudtermen för “blockering utanför eller oönskat brus”) och är idealisk om du planerar att bära dina trådlösa hörlurar offentligt.

Bästa trådlösa hörlurar 2020:

In-ear hörlurar

huawei freebuds 3

> Huawei – Free Buds 3

Jabra - Elite Active 75t

> Jabra – Elite Active 75t

Bang og Olufsen - Beoplay E8 3rd Gen

> Bang og Olufsen – Beoplay E8 3rd Gen

Öronhörlurar med rem eller bygel

TaoTronics - MSRP

> TaoTronics – MSRP

JBL - Endurance Peak

> JBL – Endurance Peak

Sandberg - Waterproof Bluetooth Earphones

> Sandberg – Waterproof Bluetooth Earphones

Over-ear hörlurar

Bose - Noise Cancelling Headphones 700

> Bose – Noise Cancelling Headphones 700

Miiego - Boom ANC

> Miiego – Boom ANC

Sennheiser - HD 350BT

> Sennheiser – HD 350BT

Bästa Bluetooth hörlurar bäst i test 2020

  1. AKG Y50BT
  2. Bowers & Wilkins PI3
  3. Bose SoundSport Wireless
  4. Sennheiser Momentum Free
  5. Apple AirPods Pro
  6. Shure Aonic 50
  7. Bose Noise Cancelling Headphones 700
  8. Sennheiser Momentum 2.0 On-Ear Wireless

Dessa premium trådlösa brusreducerare ser snygga ut, erbjuder fantastisk funktionalitet och låter utmärkt.

Saker att leta efter när du köper Bluetooth hörlurar

Alla Bluetooth-headset är inte lika – inte bara i pris (från cirka tio dollar till nästan $ 200) och funktioner, men också när det gäller användbarhet. Vissa av dessa skillnader kan vara absoluta, andra kan vara en fråga om YMMV (Your Milage May Vary).

Baserat på de som jag har provat, granskat, tittat på och pratat med min teknikollegor, här är några tips om vad jag ska leta efter – och se upp – när jag väljer ett Bluetooth-headset avsedd att användas med telefoner särskilt mobiltelefoner (och mobila enheter som fungerar som telefoner).

1. Använder en USB-port (och kabel) laddning, inget som är specialinnehållet i headsetets sidkontakt

Laddningsporten på headsetet måste vara en standard USB-port (mikro eller mini). (Den andra änden bör vara en vanlig USB-kontakt, som låter dig ladda från en strömad USB-port på en stationär eller bärbar dator, eller en USB-laddare.)

Detta minskar antalet kablar eller adaptrar du har i din resesats och på skrivbordet – och innebär att om du glömmer eller tappar kabeln kan du enkelt låna en från någon eller hämta en överkomligt från alla kontor / elektronikbutiker, eller till och med från många bekvämligheter / läkemedelsbutiker.

Transformation börjar när ledare registrerar alla i ett uppdrag för att övervinna onödiga förseningar. Dessa tre mönster kan inspirera ledare att bygga en bättre nästa normal.

Till exempel gillade jag Aliph Jawbones Bluetooth-headset på alla andra sätt, men deras två första versioner använde egna kablar med grottskt lätt böjbara ledningar. (Lyckligtvis verkar de ha fixat det, från deras nya Jawbone ICON-linje.)

2. Säkerhetsbart öronslinga. Eller som jag har dubblat det, “Ear-tenacity”

Jag tycker att headsets som räknar med en täta passar in i örat för att hålla dem på plats som optimistiska, särskilt om huvudet rör sig alls, som när du går ner på gatan, upp och ner för trappor, snurrar efter en buss eller tunnelbana eller flyg, eller skakar på huvudet när du inte håller med någon. Jag har tappat åtminstone ett Bluetooth-headset, utan att märka att det var borta förrän jag tydligt hade gått bort där det spratt ut ur örat. Så jag föredrar en som erbjuder en överörat slinga, eller vad som helst.

Leta efter en öronslinga som inte själv kommer från headsetet lätt. Jag gillar den på den ursprungliga Aliph Jawbone; Sound ID: s nya 510 har varit bra hittills också.

3. Låter bra (tillräckligt) för den andra parten

Om din röst inte kommer igenom tydligt och främmande ljud inte filtreras ut måste du fortsätta titta. Det är här du behöver en “testkompis” du kan ringa och prata med – helst någon du kan låna ut ett headset så att du kan höra den andra sidan upplevelsen. Dina tester bör innehålla:

Få rätt flerkanalsupplevelse med kommunikationsplattformen som en tjänst
SponsoredPost Sponsrad av SAP Digital Interconnect

Få rätt flerkanalsupplevelse med kommunikationsplattformen som en tjänst

Företag och organisationer av alla slag som serverar olika vertikala marknader har insett att de måste kommunicera med konsumenter, anställda, entreprenörer och partners med flera kommunikationer …

  • a) Prata med en normal röst eller till och med mjukt nog att någon mer än armslängden bort inte skulle höra. Du borde inte behöva ropa.
  • b) Att gå ner på en bullrig gata; tåg, gräsklippare, jackhammare, etc.

4. Ett minimum av delar och tillbehör

Laddningskabeln måste anslutas direkt till headsetet, inte till någon mellanliggande laddningsplatta, och i allmänhet, ju färre komponenter, desto mindre att bära eller förlora. På samma sätt bör headsetet i sig inte demonteras lätt, mycket mindre spontant.

5. Väl placerade, användbara kontroller

Kom ihåg att du försöker kontrollera headsetet genom att nå upp med ett finger, utan att titta, att acceptera / hänga på, ändra volymen och kanske något annat. Du vill inte hänga på någon när du försöker ändra volymen. Det kan ta att vänja sig – eller du kan behöva fingrar av olika storlek – eller ett givet headset kanske inte är det för dig.

6. Komfort

Du kan sluta bära detta hela dagen, hela veckan.

7. Finnbarhet

När du har tappat eller missat den, skulle en fin ljus färg vara bra här. Så skulle en “här är jag” blinka / ljudsignal, som trådlösa telefoner erbjuder, aktiverbar från din telefon.